Rakla

erectiebestelle.com onze website https://erectpillen.nl bekijken Generiek levitra zonder-voorschrift.nl
Rakla

UUSI TOIMITUSJOHTAJA JA INVESTOINNIT VAUHDITTAVAT KULUVAA VUOTTA RAKLASSA

Rakla Tampere Oy:n johdossa aloitti toukokuun alussa uusi toimitusjohtaja Satu Eskelinen. Hän siirtyi Raklan palvelukseen kiinteistösijoitusyhtiö Technopoliksesta. Eskelisellä on laaja ja monipuolinen kokemus rakennuttamisesta asiakkaan näkökulmasta. Hän on toiminut lasirakentamisen parissa kymmenen vuoden ajan. Eskelinen pitää Raklan tulevaisuuden markkinanäkymiä vahvana.

Tänä vuonna Rakla Tampere investoi yli miljoona euroa uusiin koneisiin. Kuluvan kesän aikana Rakla saa käyttöönsä uuden, nykyistä käytössä olevaa suuremman, Glastonin valmistaman karkaisu-uunin sekä konekantaan kaivatun uuden tulokkaan, laminointikoneen. Näiden investointien myötä Rakla pystyy jatkossa vastaamaan entistäkin paremmin ja varmemmin asiakkaiden sekä toimitusajallisiin että laadullisiin toiveisiin.

Raklassa uskotaan voimakkaasti kasvuun. Tehtyjen saneeraustoimenpiteiden jälkeen sekä Raklan osaavan ja sitoutuneen henkilökunnan ansiosta liiketoiminta lähti hyvään kasvuun vuonna 2016. Vuonna 2016 Rakla saavutti 7,1 miljoonan euron liikevaihdon sekä 0,26 miljoonan euron tuloksen. Oikeansuuntainen kehitys on jatkunut myös alkuvuoden aikana, ensimmäisen kvartaalin tuloksen ollessa myös positiivinen.


Rakla
© Rakla Tampere Oy
Vehmaistenkatu 5
33730 Tampere
  • Puh 010 292 1000
  • E-mail etunimi.sukunimi@rakla.fi
  • YouTube
  • Facebook
  • Twitter