Rakla

erectiebestelle.com onze website https://erectpillen.nl bekijken Generiek levitra zonder-voorschrift.nl
Rakla

Design Management

Design management

Lasi on eräs monipuolisimmista, kustannustehokkaimmista ja energiasäästävimmistä materiaaleista käytettäväksi rakennusten erilaisiin sisä- kuin ulkokäytön arkkitehtonisiin ratkaisuihin. Rakla työskentelee läheisessä yhteistyössä arkkitehtien, designsuunnittelutoimistojen ja rakennusyritysten kanssa. Olemme jo usean vuoden aikana toimittaneet merkittävien rakennuskohteiden suuriin julkisivuverhouksiin design tekniikalla toteutettuja ratkaisuja. Myös rakennusten erilaisiin sisustuselementteihin kuten esimerkiksi hisseihin ja julkisiin tiloihin ovat toteuttamamme kestävät ja vaativat design ratkaisut olleet omiaan.

Lasien keraamiset väripinnat saadaan aikaan Raklan edistyksellisellä digitaalisella printtiteknologialla, silkkipainatustekniikalla tai erikoistaustamaalaustekniikalla. Design työstämisen jälkeen lämpökäsitellään tai karkaistaan lasit korkeissa lämpötiloissa ja tuloksena saadaan hyvin kestäviä keraamisia pintoja.

Nämä designteknologiat tarjoavat rajattomat mahdollisuudet luoda uusia, erottuvia ja mullistavia arkkitehtonisia ratkaisuja. Digitaalisesti painetut keraamiset lasipinnat tarjoavat mahdollisuuden säilyttää ja samalla uudistaa esimerkiksi kaupunkien arkkitehtonista ilmettä. Se antaa myös mahdollisuuden päivittää olemassa olevia rakennuksia ja mahdollistaa myös rakennussuunnittelun ja rakentamisympäristön uudistamista integroimalla sitä viestinnän sekä tiedon mukaan ottamisella.

Raklalla on myös käytössä monitoimilaseja jotka energiatehokkuuden lisäksi mahdollistavat mm. palo-, melu-, esine- ja henkilösuojan, henkilöturvallisuuden, itsepuhdistuvuuden korkeatasoisten arkkitehtonisten design-ratkaisujen lisäksi. Moni perinteinen rakennusmateriaali voidaan korvata myös lasituotteilla päivänvalon sisään päästämiseksi ja visuaalisen yhteyden avaamiseksi.


Rakla
© Rakla Tampere Oy
Vehmaistenkatu 5
33730 Tampere
  • Puh 010 292 1000
  • E-mail etunimi.sukunimi@rakla.fi
  • YouTube
  • Facebook
  • Twitter