Rakla

erectiebestelle.com onze website https://erectpillen.nl bekijken Generiek levitra zonder-voorschrift.nl
Rakla
liuska_rakennuslasi

Huurtumaton lasi

Ulkopuolinen huurtuminen on luonnollinen ilmiö, joka muodostuu kun ikkunassa pintalämpötila putoaa alle ulkoilman kastepisteen. Huurtumattomassa lasissa on ohut läpinäkyvä pyrolyyttinen pinnoite lasin ulkopinnalla. Se toimii pitämällä ulkolasin pintalämpötilan korkeampana ja täten minimoimalla huurtumisen esiintymisen. Vastaavasti huurtumaton lasi minimoi huurtumisen esiintymisen verrattuna samanlaiseen ikkunalasiin, jossa ei ole huurtumisen estävää pinnoitetta.

Raklan käytössa tähän tarkoitukseen on Pilkington Anti-condensation Glass, joka on saatavana eri paksuuksina. Se on kestävää ja helppo käsitellä, ja se voidaan laminoida, karkaista, taivuttaa ja yhdistää eristyslasirakenteisiin mahdollistaen monipuolisia ikkunasovelluksia.

Lainsäädäntö ja markkinat vaativat yhä alhaisempaa U-arvoa eristyslaseille ja näin ollen ikkunoiden ulkopuolisesta huurtumisesta on tulossa yhä yleistyvä ja ikävä ilmiö. Ikkunarakenteet ovat tulossa yhä tiiviimiksi. Markkinat paremman suorituskyvyn eristyslaseille kasvavat jatkuvasti. Tällaisten rakenteiden U-arvo alenee ja tuloksena ikkunan ulkopuolinen huurtuminen voi jossain tapauksissa lisääntyä. Huurtumaton lasi minimoi ulkopuolisen huurtumisen esiintymisen hyvin eristävissä ikkunarakenteissa ja pitää ikkunat kirkkaimpina kauemmin huurtumiselle otollisissa olosuhteissa.

Kerromme mielellämme lisää asiasta. Ottakaa yhteyttä myyntiimme!

Rakla
© Rakla Tampere Oy
Vehmaistenkatu 5
33730 Tampere
  • Puh 010 292 1000
  • E-mail etunimi.sukunimi@rakla.fi
  • YouTube
  • Facebook
  • Twitter