Rakla

erectiebestelle.com onze website https://erectpillen.nl bekijken Generiek levitra zonder-voorschrift.nl
Rakla

Tarkemmin Raklasta

Rakla panostaa energiatehokkuuteen

Rakla huomioi ympäristöarvot lasinjalostustoiminnassaan. Pakkausmateriaalin ja tuotannosta tulevan hukkalasin kierrätyksen lisäksi Rakla käyttää mahdollisimman puhtaasti vesivoimalla tuotettua sähköä.

Laaja tuotevalikoima, nykyaikaiset tuotantotilat tehokkaine koneineen, asiantunteva henkilökunta sekä tehokas ja moderni logistiikka merkitsevät asiakkaille mahdollisuuksia ja valinnanvaraa. Siksi Rakla panostaakin laatuun, tuotevalikoiman jatkuvaan kehittämiseen, tuotekehitykseen ja henkilökunnan koulutukseen.

Raklalla on kiinteät yhteydet lukuisiin valmistajiin kotimaassa ja ulkomailla. Tärkeimmät yhteistyökumppanit ovat Pilkington NSG Group, AGC, Guardian, Saint-Gobain sekä GSAB ja monet muut lasialan yritykset.

Rakla erikoistuu turvalaseihin ja kansainvälistyy

Huhtikuussa 2010 Rakla osti Interpane Glass Oy:n koko osakekannan. Tämä toi Raklalle eristyslasituotannon ja lisää erikoislaseja, kuten taivutetun karkaistun lasin sekä digipainetun ja silkkipainetun lasin.

Maaliskuussa 2009 Rakla perusti tytäryhtiön Venäjälle. ZAO Raklan toiminta käynnistyi Pietarissa palonsuojalasien ja lasilankkujärjestelmien jalostamisella ja laajentuu myöhemmin turvalaseihin. Yritys on solminut Luoteis-Venäjän kattavan, pitkäaikaisen myyntisopimuksen Pilkingtonin (NSG Group) kanssa. Rakla.ru

Keskuspuhelinnumero

010 292 1000

Yhteystiedot osastoittain
Lisätietoa
Kysyttävää? Palautetta?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Rakla
© Rakla Tampere Oy
Vehmaistenkatu 5
33730 Tampere
  • Puh 010 292 1000
  • E-mail etunimi.sukunimi@rakla.fi
  • YouTube
  • Facebook
  • Twitter