Rakla

erectiebestelle.com onze website https://erectpillen.nl bekijken Generiek levitra zonder-voorschrift.nl
Rakla
Design_2

Tuotteet

Rakla on lasialan ammattilainen ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia lasiratkaisuja. Jatkojalostamme lasia rakennusteollisuudelle, niin julkisivurakentamiseen kuin sisustuspuolelle. Tuomme jatkuvasti uusia laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja rakentajien tarpeisiin. Design management toiminta, erityisesti digitaalisesti painetun julkisivulasin osalta, on tärkeä osaamisalueemme. Haluamme toimia alan edelläkävijänä asiakkaidemme parhaaksi.

Kattava laaja tuotevalikoima on yksi vahvuuksistamme. Räätälöimme tuotteita juuri oikeaan tarpeeseenne. Meiltä löytyy karkaistut (myös heat soak testattuna) ja laminoidut lasit, Pyroclear®, Pyrostop® ja Pyrodur® palonsuojalasit, float -lasit, peilit, ääneneristys- ja auringonsuojalasit. Raklan silkki- ja digitaalisesti painetut sekä myös taustamaalatut lasit ovat tärkeä osa tuotepalettiamme. Lämmöneristyslaseja kokoamme tuotanto-linjoillamme asiakkaan tarvitsemien määrämittaisten elementtisarjojen mukaan samoin kuin eristyslasielementtejä erikoismittojen mukaan.

Asiakkaidemme ostojen tehokkuus paranee ja logistiikka helpottuu, kun he voivat keskittää hankinnat samaan paikkaan. Rakentamisen tiukat aikataulut aiheuttavat tunnetusti paineita projekteissa. Meiltä yritykset saavat tuotteet oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Toimitusaikojen pitävyys on kunnia-asia.

Ole hyvä ja tutustu tuotteisiimme. Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.


Rakla
© Rakla Tampere Oy
Vehmaistenkatu 5
33730 Tampere
  • Puh 010 292 1000
  • E-mail etunimi.sukunimi@rakla.fi
  • YouTube
  • Facebook
  • Twitter